dissabte, 6 d’abril del 2013

Les sortides col·lectives dels 21RG s'acaba PERÒ... encara els pots acabar

Amigues i Amics.

Quasi sense adonar-nos-en hem arribat al final dels recorreguts del 21 RG amb participació col·lectiva des que vam iniciar aquesta activitat el dia 4 d’abril de 2011, encetant-la amb l’itinerari que ens duria fins les Mines de Ferro.
 
El proper 14 d'abril farem l'últim recorregut del 21RG amb participació col·lectiva. Els organitzadors pensem que tots els que heu participat activament, us mereixeu un reconeixement però la fita dels 21 recorreguts completats, és requisit indispensable.
 
A la tardor celebrarem un acte de cloenda la finalització de les sortides col·lectives programades mensualment al llarg de tot aquest temps, per donar els premis als que hagin demostrat que els han aconseguit.
 
Alguns de vosaltres us queden pendents 8 recorreguts per assolir el repte de participació total.
 
Per a validar aquests itineraris que tens pendents de segellar fora de programació, pots presentar unes fotografies dels llocs mes emblemàtics, amb tu com a protagonista de cada recorregut,  i/o un track de cadascú d’ells..
 
Complint aquesta condició es donarà per fet l'itinerari i segellarem la teva fitxa de validació a qualsevol de les entitats organitzadores.
 
Tens temps fins 10 dies abans de l'acte de la cloenda per a presentar la constància de realització dels itineraris pendents a la teva fitxa.

Passat l'estiu us comunicarem oportunament, la data de celebració.
 
 
Tu si pots. Només t’ho  has de proposar. Ànim !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada