dilluns, 16 de gener del 2012

8a sortida col·lectiva - Serra de Can Perers

Diumenge, 8 de gener de 2012

Som a l’aparcament del parc del Mil·lenni i son les 9h. 04’ del matí…sembla ser que ja hi som tots, així es que decidim començar a caminar. La temperatura es bastant frescal i el dia es presenta bo.
Emprenem doncs la marxa amb direcció la Sentiu, seguin més endavant pel camí de les masies. Passat la masia de can Pardal travessem la riera de la Sentiu i tot seguit fent un gir a l’esquerra, travessant un camp de garrofers i remuntant una petita lloma, cerquem en un, no res la llera del torrent anomenat ara del Cellers i més endavant del Tibart.
Seguim per un camí paral·lel al torrent amb pujada constant, els més ben preparats es van deixant enrere alguns bufen de l’esforç de la pujada. El camí va prenem alçada i es pot contemplar a la nostra esquerra tota la serra de can Perers, a punts el camí va a ran de cingle. El paisatge es espectacular amb les Agulles com a fons. Arribem per fi a l’acabament de la pujada que ens ha dut a la pista Sentiu-la Clota anomenada també dels Penitents. En aquest punt fem un petit respir i ens re agrupem tots.
Seguim amb lleugera baixada per la pista. Observem a mà esquerra i uns metres per sota el nostre nivell, una balsa artificial amb aigua a pocs metres d’un plataner, seguim fins aconseguir arribar al camp de tir, on tothom opta per esmorzar i descansar una estona.
Recuperats ja i amb l’estomac ple, seguim amb baixada bastant accentuada per la pista dels Penitents, gaudint de la vista amb vers Collserola, Barcelona, Baix Llobregat, la plana de Gavà, etc., passem per can Tardà, més endavant can Sopes i can Bruac, arribant a la Sentiu. Travessem la carretera i cerquem el camí que entremig de pinar i seguint amb paral·lel la carretera, ens ha de dur al parc del Mil·lenni, principi i fi d’aquest recorregut.
Dades tècniques;
Desnivell positiu ….. 340 m.
Distància total ……….12 ‘8 Qms.
Temps de caminar… 3h. 04’
Temps global ………… 4h.
Màxima alçada………. 333 m ( camp de tir ) 
Participants ……………..47


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada