dilluns, 2 de gener del 2012

7a Sortida col·lectiva - Turó de Caçagats i Pujol de Ca n'Espinós (desembre 2011)

Sortim de l’aparcament del parc del Mil·lenni a les 9:35 h. direcció turó de Caçagats. En uns moments travessem la carretera local, Gavà - La Sentiu i ens trobem amb alguna dificultat per seguir el camí, ja que estan fent una cursa de cros i està tot encintat marcant el seu terreny. Per aquí i per allà cerquem el millor camí amb sense molestar als corredors.
Superat ja aquest obstacle, enfilem la pujada arribant en uns moments al turó de Caçagats i a les instal·lacions de la hípica Cerdans, passant per dins la seva propietat. En Campmany ens dona una breu explicació d’aquell indret. Tot seguit i amb lleugera baixada per un camí asfaltat i amb tarongers arribem al pla, on podem observar el camp de conreu de Can Roses, ens apropem doncs fins arribar a la masia amb la seva torre de guaita. Campmany ens torna a donar una breu explicació, la masia es de les més ben conservades del terme.
Tornem a la pista amb direcció vivers Barri i Pla de Carat, passant per Naturistes i Vegetarians arribant en una estona enfront de la carretera Gavà-La Sentiu que la creuarem fent cap tot seguit al àrea de lleure de Can Llonc, en aquest punt aprofitem per esmorzar i fer un petit descans. 
Prenem la marxa, travessem una riera per un pontet de fusta i en no res deixem la pista tornem a travessar un altra riera i per un senderó comencen la pujada que ens ha de dur a un coll. Som tots ja al coll, enfront nostre i a tir d’escopeta tenim el pujol de l’Espinós, es poden també contemplar les muntanyes més properes, així com el delta del Llobregat, Collserola, etc. Escoltem atents les explicacions que ens dona an Campmany.
Amb lleugera baixada i seguin una estona pel costat dret del torrent Bargelit, arribem al parc del Mil·lenni i la fi del recorregut. Només resta segellar les targetes dels participants.
Dades tècniques;
Distància. . . . . . . . . . . . . 5’520 kms.
Desnivell positiu. . . . . . . 115 m.
Altura màxima. . . . . . . . . 84 m.
Dificultat. . . . . . . . . . . . inexistent
Temps global. . . . . . . . . 2h. 30’
Participants . . . . . . . . . . 44
Dia. . . . . . . . . . . . . . . . . clar i assolejat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada