dimarts, 27 de setembre del 2011

4a Sortida col·lectiva: de la Sentiu a La Clota

Sortim del carrer Carretera de la Sentiu a les 8 h.  Passem per Can Dardena, tirem cap a  la costa dels Penitents, camp de tir, arribant a la collada de la Clota,  moment en què vàrem aprofitar per esmorzar.

Durant tota la pujada es van acompanyar ciclistes amb BTT de totes les marques i models, uns amunt i els altres avall, ja que el circuït que tenien era circular.
Hi havia moments que era un veritable calvari el poder caminar, degut al anar i venir dels corredors,  apart del perill que això comportava.
Es feia difícil el respirar degut a la polseguera que en alguns moments aixecaven. Provenien d’una cursa amb sortida i arribada a Castelldefels i amb un recorregut de 30 i 50 kms.,
respectivament. Més de 700 formaven part de les dues rodes.

Un cop esmorzats i ja més tranquils, comencem el descens seguin el GR fins desembocar al camí Medieval que puja de la Sentiu al Castell, en què fent un gir a la dreta  l’anem seguint  amb direcció Can Passoles,  més endavant, Can Flocant, Can Pardal,  Can Vinyes,  Can Sopes i Can Bruach, arribant finalment al lloc de la sortida  al carrer, Carretera de la Sentiu.  Eren les 12:30h.

Val a dir que va anar del tot bé de que el dia fos frescal, en alguns moments inclus amenaçador de pluja tot i així la pujada fins la collada de la Clota es va fer suar i bufar de valent.


Vàrem ser 26 participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada