diumenge, 19 de juny del 2011

3a Sortida col·lectiva Pujada al Castell.

El diumenge 12 de juny, una trentena de persones es van trobar al Col·legi Marcel·lí Moragues per iniciar l’itinerari número 9. Puntuals, varem enfilar la pista de Can Trias a Can Amat. El dia estava núvol i de temperatures molt suau, cosa que permetia que l'ambient fos molt agradable.

La primera aturada tècnica, la de l’esmozar, es va fer a la Plaça de l'ermita de Bruguers, aquesta jornada amb més afluència del que és normal per la celebració de l'Aplec de la Segona Pasqua que aplega tant a la gent de Begues com de Castelldefels. Una vegada més no només caminen sinó que aprenem i coneixem una mica més la nostra història, aquest cop de la mà dels Guies del Castell en Josep Campmany i l'Eveli Villuendas. Les explicacions es van iniciar davant de l'ermita de Bruguers, van seguir al recinte del Castell d'Eramprunyà i fins i tot a l'ermita vella de Sant Miquel. No es va deixar perdre l'oportunitat de veure la Cova on es diu que es va trobar la Mare de Déu de Bruguers, no sense esforç, ja que cal baixar un tros de canal força vertical on es imprescindible posar les mans a terra o agafar-se als arbres.

Ja de baixada, l'aplec encara es deixava notar i  varem contemplar un vall de gegants. Finalment varem fer la baixada cap a Gavà, una mica feixuga per l'hora i pel sol que va acabar lluint.


Ara ja em portem 3 sortides. És moment de fer vacances, la calor ofega i caminar per les nostres contrades es torna molt feixuc, així que ens tornem a trobar al mes de setembre. Fins aleshores...


QUE PASSEU UNES MOLT BONES VACANCES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada