dimarts, 5 d’abril del 2011

Primera gran i bona resposta

Les 5 entitats promotores del Projecte 21RG us donen les gràcies per la bona acollida que ha tingut aqueta iniciativa per part de tots vosaltres.

Dijous, 31 de març, una trentena de persones van assistir a la presentació pública del projecte. Els Presidents de les 5 entitats van donar a conèixer les generalitats i particularitats d'un projecte que vol engrescar a tothom a conèixer la nostra població, a partir d'assolir un objectiu. Aconseguir fer els 21 recorreguts.

Diumenge, 1 d’abril, es va donar el tret de sortida de les sortides col·lectives. Una mica més de seixanta persones es van donar cita a la porta del Marcel·lí Moragues. Alguns es van inscriure in situ per obtenir la targeta, d'altres compartien unes paraules amb els altres assistents.

 El ventall d'edat va ser molt ampli, també ajudat per un itinerari que només oferia la dificultat inicial d'una pujada llarga i pronunciada. Així, la franja d'edat anava de la seixantena llarga fins a només 3 anys, és clar, ambdós casos amb cames ja treballades per caminar.


 El grup feia efecte cuc, s’allargava pels corriols, camins estrets o pujades i es tornava a agrupar en cruïlles.


 En Miquel Sans i en Josep Campmany, van fer explicacions dels elements més rellevants de l’itinerari, és el cas de les Mines de ferro o la colònia de Can Amat. Altres punts significatius del recorregut eren la font de l'Avellanosa, el fons del Fangar i la font del Ferro. No menys important va ser el que ens va oferir la vegetació autòctona de la zona en plena flor, és el cas de la ginesta, romaní, ... i la nova fulla de roure que treia el cap.

Un cop arribats al final...moment de segellar el recorregut 10 de la fitxa de validació.

Fins a la propera sortida.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada